Aktualitások

Ismét megrendezésre kerül a PlayIT Show Budapesten

2016 szeptember 13, kedd, 14:15:53

 2016. november 26.

PlayIT

A régió legnépszerűbb gamer- és IT rendezvénye ismét fantasztikus programmal várja a videojátékok és a technológia újítások szerelmeseit. Találkozhattok hazánk legnépszerűbb videósaival, kipróbálhatjátok a legújabb VR eszközöket és belekukkanthattok a legmenőbb játékokba is. Természetesen ezúttal is megrendezésre kerül a cosplay verseny, és Esport játékokban sem lesz hiány, ahol akár az ország legjobbjaival is összemérhetitek tudásotokat.

Az eddigi rendezvényekhez hasonlóan lesz külön GameStar színpad, PC World robotverseny… Várunk!

Több tucat programhelyszín, hatalmas játékválaszték és rengeteg élmény!

http://playit.hu/

A különböző vidéki városokban megrendezett PlayIT eseményekről itt olvashatsz

 

Helló itt van puliwood!

2016 május 17, kedd, 18:23:35

hello_itt_van_puliwood hu 2016-05-17 20-11-13

FourFourTwo, Perspective és CineStar – új szereplők a SmartSense portfóliójában

2015 június 8, hétfő, 11:32:22

Ahogy a médiapiaci sajtóban is megjelent, 2015 első félévében a SmartSense, a Project029 (PC World, Computerworld, GameStar) kizárólagos médiaértékesítő partnere új szereplőkkel bővítette – elsősorban férfi célcsoportra épülő – portfólióját. A friss partnerek között kiemelkedő, AB elérésű B2B-üzleti magazin, világszínvonalú focis újság, mozis/filmes oldal és az egyik legnépszerűbb hazai YouTube-csapat is szerepel.

Kirívóan magas „A” elérés

A Perspective üzleti és technológiai magazin angol és magyar nyelven, 8000 példányban jelenik meg, hazánk mellett számos európai országban és a Közel-Keleten is. Célcsoportját tekintve rendkívül magas ESOMAR-státuszú közönséget ér el, szinte kizárólag nagyvállalati vezetők, pénzügyi döntéshozók, állami vállalatok vezetői és államigazgatási szereplők forgatják, már-már hiánypótló csatornát hoz így létre a prémium termékek és szolgáltatások promóciójához.

PERSPECTIVE_02_HUN-1

 

A világ legmenőbb labdarúgó-magazinja

A FourFourTwo első száma 1994-ben jelent meg Angliában, azóta már bejárta a világot, és 2010-ben elérkezett Magyarországra is. Kivételesen színvonalas cikkeivel, exkluzív interjúival és fotóival az újság idehaza is gyorsan a focirajongók kedvence lett. A futballdrukkerek a legszenvedélyesebb és legelhivatottabb szurkolók a világon, akik a labdarúgás mellett a személyautók, a számítástechnika, a telekommunikáció, valamint a szórakoztatóelektronika és a könnyűzene iránt érdeklődnek.

FFT064cover

Kínálatunkban a világ legmenőbb focis magazinja!

2015 május 20, szerda, 13:00:03

A FourFourTwo első száma még 1994-ben jelent meg Angliában, azóta a magazin már bejárta a világot, és 2010-ben elérkezett Magyarországra is. Kivételesen színvonalas cikkeivel, exkluzív interjúival és fotóival az újság idehaza is gyorsan a focirajongók kedvence lett.

fft_borito

 Az olvasókról

A 12.000 példányban megjelenő magazin olvasói elsősorban férfiak, 77 %-uk városi, 73 %-ban 18-45 év közöttiek. A futballszurkolók a legszenvedélyesebb és legelhivatottabb szurkolók a világon, akik a labdarúgás mellett a személyautók, a számítástechnika, a telekommunikáció, valamint a szórakoztatóelektronika
és könnyűzene iránt érdeklődnek. A FourFourTwo médiaajánlata már elérhető kínálatunkbank, konkrét hirdetési ajánlatért keresse kollégáinkat!

Új kiadvány a SmartSense portfóliójában

2015 április 22, szerda, 13:07:14

A Perspective üzleti és technológiai magazinnal újabb minőségi médiafelület érhető el a SmartSense portfóliójában. A kiadvány angol és magyar nyelven 8000 példányban jelenik meg, hazánk mellett számos európai országban és a Közel-keleten is. Célcsoportját tekintve a Perspective rendkívül magas ESOMAR-státuszú közönséget ér el, elsősorban nagyvállalati vezetők, pénzügyi döntéshozók, állami vállalatok vezetői és államigazgatási szereplők forgatják.

20150422_104252

A magazin tartalmában főként üzleti és technológiai témákra fókuszál, de nagy hozzáértéssel megírt, kiemelkedő minőségű lapjain autókról, kíváló órákról, jó borokról és szabadidőről is előszeretettel értekezik. A Perspective médiaajánlatáért és további információkért bátran forduljon hozzánk.

A Project029 megválik az Adaptive-tól

2015 február 17, kedd, 15:27:01

A Project029, a PC World, a Pcworld.hu, a GameStar, a Gamestar.hu, a Computerworld valamint a Computerworld.hu kiadója, amely 2014-ben megvásárolta a Story 4 és a Story 5 csatornákat birtokló Sanoma Digital Media Zrt.-t (új nevén Digital Media and Communications Zrt.), 2015 februárjával megválik kizárólagos ügynökségi médiaértékesítő partnerétől, az Adaptive Médiától. A váltás oka, hogy a kiadó változtat reklámértékesítési stratégiáján, amit a jövőben mind a közvetlen ügyfelek, mind pedig az ügynökségek vonatkozásában a SmartSense végez majd.

 

GameStar – Facebook: 80.000 +

2015 február 11, szerda, 15:25:24

80.000 fölé növelte Facebook-követőinek számát a GameStar, Magyarország legnagyobb játékos érdeklődésű print-, online- és socialmedia-közössége.

gs_facebook1502

Az évek óta organikusan növekvő csoportot nem mesterségesen duzzasztották ekkorára, hanem a szerkesztői munka és a releváns tartalom eredménye. Emiatt a fiatalok alkotta közösség rendkívül aktív és lojális: a talking-about-this-mutató, a Facebook-oldal valódi értékét beszédesen szemléltető faktor rendre 18.000 és 22.000 között alakul, amivel a GameStar továbbra is messze a legnagyobb és legjobb gamer-érdeklődésű hazai Facebook-közösség.

Kiterjesztettvalóság-kampány a GameStarban és a PC Worldben

2015 január 28, szerda, 14:54:39

Senki nem örül neki, ha kiröpül a kezéből a táblagép, annak meg pláne nem, ha össze is törik. A Generalinak van is egy ötletes szolgáltatása erre az eshetőségre – kreatív termékhez pedig kreatív hirdetés dukál.

generali_tablet

A biztosító úgy döntött, hogy a januári GameStar és PC World magazinok olvasóinak egy jól kitalált augmentedreality-megoldással juttatja el üzenetét Smart biztosításáról. A Lara app letöltésével a megfelelő oldalakon láthatóvá válik a 3D-animáció, amely a műfaj szabályainak megfelelően dinamikus környezetté varázsolja a statikus, nyomtatott oldalakat – és máris pattog a labda, törik a monitor. Néhány képet is mutatunk is a pompás hirdetésről, de az igazi mégiscsak élőben a nevezett magazinok hasábjain.

generali_monitor

Irányítószám a Computerworldtől!

2014 december 19, péntek, 15:16:40

Az immáron 45 éve piacon lévő Computerworld hagyományaihoz híven 2014-ben is megjelentette IT-trendekkel foglalkozó lapszámát, melyben a végéhez közeledő esztendő mérlegvonása mellett fellebbenti a leplet a B2B informatika közeljövőjéről is.

cw_itrendek_2014

Az üzleti döntéshozók, döntés-előkészítők, és informatikai vezetők számára nélkülözhetetlen szaklap év végi, kibővített lapszámában a Corvinus Egyetem mára már elmaradhatatlan Nagy CIO felmérése mellett olyan „forró” témákkal találkozhat, mint az elmúlt öt év során mindent megváltoztató konzumerizáció, vagy a lassan az IT-környezet szerves részévé váló felhőalapú számítástechnika. Mint ahogy a megváltozott gazdasági feltételek, valamint az új piaci környezet a vállalatok IT-stratégiájára is jelentős hatást gyakoroltak, minden piaci szereplő számára hasznos információkat hordoznak az IDC és a Gartner jövőre vonatkozó jóslatai, akárcsak a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) elnökével, Bódi Gáborral készített interjúban feszegetett kérdések is.

 

Autóznak a PC World olvasók is!

2014 november 12, szerda, 14:51:16

Gamestar-online-on kiváló kattintási arányt produkáló Samsung-szkin utáni, 43. héten (október 20-26.) a PC World-online is bizonyított, ráadásul egy olyan szektor hirdetésével, amitől legalábbis nem volt egyértelmű ez a siker.

A 43. héten a Duna Autó hirdette szolgáltatásait szkinnel a PC World-online-on. Az ötnapos, hétköznapokon (hétfőtől péntekig, 20-24.) futó kampány során a Volvo-t promotáló kreatív még a tematikus, IT-eszközökről szóló wallpaperek teljesítményét is meghaladó CTR-t produkált. Ez az eredmény azért is figyelemreméltó, mert a PC World-online-on ez volt az első autós kampány és az első autós hirdető. A legjobb nap péntek, október 24. volt, ami most épp az október 23-i hosszúhétvége közepére esett.

dunaauto2