Smartsense logó

Mi a SmartSense?

Felület helyett megoldás

Terméket, szolgáltatást vagy márkát bemutatni nem egyenlő egy felület megvásárlásával. A klasszikus megjelenések önmagukban sokszor nem elegendőek arra, hogy meggyőzően és hitelesen juttassák el az üzenetet azok számára, akiket céloz. Egyedi megoldásokra, komplex kampányokra, markánsan a felhasználók igényeire szabott kommunikációra, valamint a hirdető és a közönség valódi, élő kapcsolatának kialakítására van szükség.

Együtt a szerkesztőkkel

Ennek az összetett igénynek a kiszolgálására jött létre a SmartSense Hungary. A SmartSense Hungary médiaügynökség széles körű tevékenységeivel túlmutat egy hagyományos sales house profilján. A kampányokat minden alkalommal a kiadványok szerkesztőségeivel együttműködésben, az ő kreatív meglátásaikat figyelembe véve és az ő közönségismeretükre támaszkodva állítjuk össze, az ügyfeleink igényei szerint. A csapatunk tagjai között egyaránt megtalálhatók sok éves kereskedelmi múlttal rendelkező médiafelület-tervezők és értékesítők, ügynökségi munkatársak, kreatívok és rendezvényszervezők. Ez a sokszínűség a garancia arra, hogy partnereink számára mindig meg tudjuk találni a legmegfelelőbb megoldást.

Nincs túl összetett feladat, sem túl kis ügyfél. Ki tudhatná, hogy melyik startup lesz a holnap mamutvállalata, és hogy ehhez nem éppen a mi közösségi kampányunk, szakmai rendezvényünk, vagy komplex tartalmi vagy display megjelenéseink segítették-e hozzá. Ha ismerjük az igényeket, ismerjük a megoldást is. Mert ismerjük a közönséget.

Keressen minket!